woensdag 12 oktober 2011

Ontmoeting met een aardsengel

Afgelopen weekeinde had ik een bijzondere ontmoeting... 


“Volgens mij staat daar Vlinder”, hoor ik een stem zeggen.
Ik kijk op, word wakker uit mijn eeuwig dromenland, mijn wereld. Ik zie een vriendelijk gezicht dat naar mij glimlacht.
“En wie ben jij dan?” vraag ik verbaasd.
“Iris”, antwoordt het lief gezicht.
Het duurt even, voor ik door heb dat het DE Iris is. De Iris die al jaren zo dicht bij mijn hart zit. De Iris die onverwacht op mijn pad kwam, zomaar op een dag mijn mailbox binnenwandelde, toen zij hoorde dat ik zo ziek was. Ze tilde mij op naar een hoogte, waar de liefde regeerde en waar hoop zegevierde. De Iris die mij zo hielp in mijn moeilijke momenten, de Iris die mij steeds weer wist te helen. De Iris die mijn bron van kracht wist aan te boren. De Iris die mijn hand vastpakte waar nodig, de Iris die met mij lachte en met mij huilde, de Iris die mijn ware zelf zag, voorbij aan uiterlijkheden of oordelen. Het was die Iris, die zo oneindig veel voor mij betekent. Die Iris liep ik nu zomaar tegen het lijf.
Het moment van onze ontmoeting voelt zo intiem, dat ik mij bijna verraden voel, nu wij hier staan, op een plek waar zo velen zijn.
Het is een wonderlijk moment, een aards moment, waarop twee verbonden zielen, elkaar tegen het lijf lopen. De ware ontmoeting vond al lang geleden plaats, toen zij elkaar werkelijk zagen.

6 opmerkingen:

marja zei

lieve Vlinder,
wat een mooie ontmoeting weer, kreeg er koude rillingen van toen ik het las ! dat je haar nog maar vaak tegen mag komen!
Liefs, Marja

simon zei

Lieve vlinder,wat een hartverwarmend verhaal ja weer... Jij schrijft zo mooi!! Wat een bijzondere ervaring!!En nog bedankt voor je ontzettende lieve felicitatie weer!!! Ik word zo blij van!!!:-)) lieve groetjes van mij!! En een fijne avond nog!

Home is where the heart is zei

Heel bijzonder en dierbaar...het heeft zo moeten zijn :)))
liefs Brigitte

Petra zei

Wat een heerlijk onverwachte ontmoeting.

Liefs Petra

oma leentje zei

Ik las dit logje en dacht aan jou Liefs leni
http://daarwaslaatsteenmeisjeloos.blogspot.com/2011/10/stilteplek.html

Anoniem zei

Wat mooi....mar