zaterdag 20 augustus 2011

Droomvolger

Het is alweer een jaar geleden dat Pamela (Vriens) en Paul (van de Looi) op mijn pad kwamen. Ze hadden foto's van mijn webalbum gezien, of ze een fotoreportage van mijn huisje mochten maken? Ik hoefde er niet lang over na te denken. Het was een welkom begin van een nieuw leven. Ik had een half jaar lang niet veel meer gezien dan witte jassen in steriele kamers van het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.
Ik had een fantastische dag met Pam en Paul, twee mensen met een uitzonderlijke liefde voor hun vak, twee lieve mensen, die ik een zeer wam hart toedraag. 
"De reportage is gekocht door de Ariadne. Je komt in hun Brocantespecial!" meldde Pam mij onlangs onverwacht. Ik was het vergeten. De dag met hen was zo bijzonder, dat het vervolg mij niets uitmaakte.Gisteren was Pam bij mij voor een persoonlijk verhaal bij de foto's. We raakten in gesprek, over onze passies, over hoe we in het leven staan. We vergaten de tijd, die onze gemeenschappelijke vijand bleek. Beiden hebben we weinig op met tijd. We bleken veel meer gemeenschappelijk te hebben. Het leek alsof ik in de spiegel keek, zoveel herkenbaars! Pam volgt al jaren haar droom, haar passie. Ze heeft altijd geweten wat ze wilde. Bij mij heeft het even geduurd, voor ik mijn dromen durfde te volgen! 
    Thanx voor de mooie olijf lieve Pam!

9 opmerkingen:

rosetta zei

geweldige nieuws vlinder super voor jou
het moet ook wel in een blad komen want je heb zo geweldige huis super
van harte meid
liefs rosetta

Manuela zei

KIJK zo moet het!!!!!!!!!!Jou huis in de ariadne!!!!!!!GEWELDIG!!!!!geniet ervan en beleef het met volle overgave....SUPER!!Je verdiend het!!

groetjes Manuela

heerlijk zo'n klik met iemand die eerst vreemd is.....

Inge zei

Wat superleuk hey, in de Ariadne Brocante!!
Gefeliciteerd meis!

Soms kom je mensen tegen waar je "iets" mee hebt...bijzondere momenten zijn dan.

Ik kijk uit naar de reportage.
Lieve groet,
Inge

goldens4daisy zei

Hoi lieve schat. Je hebt het zo verdiend, en ik ben het er mee eens dat er nu eindelijk een echt mooi brocant interieur in de Ariadne komt.
Ik heb al je verhalen op je blog gelezen en ben ontroerd, wat kun jij alles toch prachtig verwoorden ! Hoop je snel weer is te zien maar in gedachten ben je altijd in m`n hart, dat weet je heh lieverd ?!

Dikke knuffel voor mijn lieve vlinder.

marja zei

lieve Vlinder ,
if you can dream it you can do it !!
daar ben ik nu achter !!en het is jouw ook zo gegund!!
liefs, Marja

Sezoentje-Sonja zei

;))))
Hey lieverd, wat fijn voor je dat het zo klikte, weer een waardevolle verbondenheid voor het leven,
hele dikke knuffel van je kleine zus!

Eleonore zei

Beste Ellen,
Geweldig voor jullie beide om jullie droom te volgen.Het is jullie van harte gegund,ben erg benieuwd,het wordt vast een prachtige reportage.Geniet er van.Groetjes van Eleonore.

Ambiente nostalgia zei

Lieve Ellen, wat gaafff in de Ariadne brocante. Ben erg benieuwd, kom je nu in de Ariadne brocante nr 3 te staan??
Fijn als je dromen kunnen uitkomen, mijn droom is pas ook uitgekomen en kan het nog nauwelijks geloven dat ik in mijn winkel kan blijven :)

Liefs Dorine

loes v/d veer zei

Oh wat geweldig vlinder in de ariadnebrocante nog wel daar droom ik nou weer van.....lijkt me echt geweldig ik zie er naar uit om jou foto's te zien in de ariadne brocante.....ben speciaal lid geworden ik wil 'm niet missen!
En wat schrijf jij mooi zeg....ben er stil van.................xxx